2011. április 11., hétfő

Mindenkinek sikerül...

...csak nekünk nem:( Most megint kicsit mély pontra kerültem. Tegnap elmentünk a férjem papájához, ahol összegyültek az unokák. A drágám unokatesója (aki 20 éves) boldogan jelentette be, hogy terhes és ráadásul elsőre sikerült ahogy eldöntötték hogy jöhet. Próbáltam jó pofát vágni a dologhoz, de akkora gombót lett a torkomban, hogy nagyon nehéz volt lenyelni. A drágám persze észrevette és próbált kicsit terelni, hogy ne legyek rossz kedvű, de persze nem nagyon sikerült szegénykémnek. Ma reggel blog olvasással kezdtem a napot és mi fogadott? Egy kedves "ismerősöm" akinek olvasom a blogját két csíkos tesztet produkált. Ennek egyébként nagyon örülök, nagyon drukkoltam nekik, de mégis van egy érzés, amit nagyon szívesen kiírtanék magamból, az pedig egy irigységgel, szomorúsággal, lelkiismeretfurdalással fűszerezett öröm. Hát elég hülye érzés:( De így lassan négy év várakozás és két sikertelen lombik után nem tudok már felhőtlenül örülni az ilyen híreknek. Úgy szégyellem magam emiatt:(

6 megjegyzés:

  1. szia Ági, néhány blog olvasása közben keveredtem feléd. nem ismerjük egymást, de azért röviden elmondom a mi sztorinkat, bár tudom, ilyenkor nem sok minden segít.
    99-ben kezdtünk próbálkozni, 2000-ben volt az első lombikunk. 2003-ra túl voltam az utálaton, irigységen, zokogáson, sok-sok összetörésen, 1 év kihagyáson, mindenen. a végén oda jutottunk a párommal, ha nem jön össze az 5. akkor nem érdekel. leszünk boldogok kettesben. és 5.-re megfogant az első fiunk. idén 7 éves, és utána még lett 2 kistesó is. szóval a semmiből lettek 3-an. tudom, nagyon nagyon nehéz, és minden vigasz üres szó. ne szégyelld magad, természetes emberi reakció. és én meg nagyon drukkolok, hogy mielőbb összejöjjön az a pici lurkó. :) Dy.

    VálaszTörlés
  2. Köszi, nagyon aranyos vagy:)

    VálaszTörlés
  3. Neked is ajánlom. Közvetlen környezetben is sokan vannak, akiknek segített.
    http://szaboszigfrid.internettudakozo.hu/cegbemutato2.htm

    VálaszTörlés
  4. Szia Ági,
    Szerintem természetes reakció, amit érzel; mondhatjuk úgy, védekező mechanizmus.
    Nem írok közhelyeket, mert azzal tele van a padlás-miénk is...

    VálaszTörlés
  5. Köszi, már annyian mondjátok, hogy kezdem elhinni:) Tök jó, hogy tartjuk egymásban a lelket. Ezeket a dolgokat csak azok tudják megérteni akik átélik ugyanezt.

    VálaszTörlés
  6. én is érzek ilyet.sőt van olyan aki ettől durvábban is érzi .ne legyen lelkiismeret furdalásod.

    VálaszTörlés