2011. szeptember 19., hétfő

Elkeseredés...

Ma voltam újra vérvételen. Három pontos terhelés volt, aminek annyira vártam az eredményét, hiszen biztos voltam benne hogy minden tök jó lesz, hiszen legutóbb kb. két hónapja új gyógyszert kaptam a Competact-ot, hogy felturbózzuk az eddig elért jó eredményeket és kezdhessük a harmadik lombikot. Erre milyen eredményt kapok? 9,5 a 120 perces cukorszintem!!! Amivel tegyük hozzá előtt nem volt baj. Mindig magas volt kicsit, de soha nem ment a normál érték fölé:( Híztam három kilót, tele vagyok újra pattanásokkal, hullik a hajam:( Holnap megyek vissza a dokimhoz, meg is mondom neki, hogy felejtse el, hogy én ezt tovább szedjem!!!! Mindjárt sírok, úgy elkeserített ez az eredmény:((((

2 megjegyzés:

  1. Szia,

    régen mit szedtél, metformint: Miért tértetek át kombinált szerre? Kérlek, írd meg post-ba, mit mond a doki. Olyat már hallottam, hogy a metszedés után rosszabodás volt az elején, de iylet még nem.

    VálaszTörlés
  2. Azért, mert szerettünk volna még idén belekezdeni a következő lombik programba, de ahhoz én nyugodtabb lettem volna ha még lejjebb megy az inzulinszintem a 68-ról, és ez a kombinált szer elvileg úgymond felturbózta volna a gyógyulást. Igazából a 120-ról a 68-ra egy év alatt sikerült eljutni, és elvileg ezzel a gyógyszerrel rövidebb idő alatt érhettük volna el a kívánt eredményt.

    VálaszTörlés